7 Mart 2010 Pazar



Hayalle gerçegi ayiran ince çizgiyi, Pixellence SuperSlim’i kesfetmeye baslayin.
SuperSlim’in Fark Yaratan Özellikleri
Yeni Teknoloji Slim Panel
Pixellence SuperSlim’in 3.3 cm.lik slim paneli bulundugu ortama sik bir görünüm kazandirirken, size daha genis bir ekrani izliyormus hissini yasatiyor. Bu inanilmaz incelik yasam alanlarinda özgür ve ferah bir atmosfer yaratiyor.

40000:1 Dinamik Kontrast
40000:1 kontrast orani, görüntüdeki siyah ve beyaz renk tonlarinin canli ve net bir sekilde belli olmasini sagliyor. LCD’nizin ekraninda beliren nesneler, ayristirilmis renkleriyle çok daha gerçekçi ve dogal bir sekilde izleniyor.

Dokunmatik Tuslar
Diger LCD modellerinde bulunan açma-kapama, ses ve program dügmeleri yerine kullanilan; parmaginizin küçük bir temasiyla istediginiz komutu verebileceginiz Dokunmatik Tuslarla, televizyonunuzun kontrolü artik çok daha pratik, çok daha estetik…

Full HD
1920x1080 çözünürlügü ile normal bir HD Ready LCD’de bulunan piksel sayisini 2’ye katlayan Full HD teknolojisi, iyi bir görüntüyü çok daha kusursuz bir görüntüye dönüstürüyor.

4 HDMI
LCD’niz 4 ayri HDMI girisi ile evinizdeki HD sinyali veren oyun konsollari, Blu Ray DVD oynaticilar, kameralar ve uydu alicilari ile ayni anda ayri ayri baglanabiliyor, ihtiyaçlarinizi sorun yasamadan karsiliyor.

USB Teknolojisi
Pixellence SuperSlim ile tek bir giristen çektiginiz videolari ve fotograflari, arsivinizdeki filmleri, müzik listenizdeki sarkilari oynatabilirsiniz. LCD’nizin yan panelinde bulunan USB girisine, video, film, resim ve müziklerinizi kaydettiginiz USB flash belleginizi yerlestirerek eglenceye hemen baglanabilirsiniz.

*Tüm Divx formatlarını desteklemesi garanti edilmez.

Gizli Hoparlör (hidden speaker)
Normal LCD’lerde ön panelin üzerinde yer alan hoparlörler Pixellence SuperSlim’le birlikte ilk defa gövdenin altina gizlendi. Gizli hoparlör sistemiyle çok daha ince bir çerçeveye sahip olan Pixellence SuperSlim LCD’nin full akrilik özel parlak yüzeyi salonunuza sik bir görünüm kazandiriyor.

4 Üstün Pixellence Teknolojisi
Renk Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, renk bilgisini piksellere gitmeden önce algilar. Rengin tonlari üzerinde çalismalar yaparak renk degerlerini mükemmel seviyelere çikarir. Artirilmis renk degerleri, çok daha canli ve net bir görüntü performansi saglar.

Kontrast Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki siyah beyaz orani olarak bilinen kontrast degerlerini algilar. Kontrast oranin yüksekligi, nesnelerin ekranda daha gerçekçi renklerde görünmelerini saglar. Daha gerçekçi renkler, daha büyük bir izleme keyfi yasatir.

Keskinlik Artirma Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki tüm keskinlik degerlerini algilar. Nesneler ve arka zeminler arasinda olusan doku kaynasmasini engelleyerek ekranda görünen nesnelerin hatlarini çok daha belirgin hale getirir.

Ten Rengini Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki ten bölgelerini diger bölgelerden farkli olarak algilar. Doku yapisina uygun iyilestirme teknolojisini kullanarak gerçekçi ten rengini yakalar. Böylece ekranda gördügünüz karakterler, canli ten renkleriyle daha çok ön plana çikarlar.

Pixellence’larin Gerçekçi Detaylari
SRS TruSurround XT
Televizyonunuzun sesini bulundugu ortama en iyi sekilde yayarak “sanal surround” etkisi yaratan SRS TruSurround XT teknolojisi, daha temiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleriyle mükemmel bir film keyfi yasatir.

Oyun Modu
Televizyonunuza bagladiginiz oyun konsollari için düsünülmüs bu özellik, diger televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarinin aksine, sagladigi maksimum resim performansi ile oyun oynarken çok daha eglenceli deneyimler yasamanizi saglar. Oyun Modu aktif hale getirildiginde, kontrast ve renk degerleri otomatik olarak optimum seviyeye gelerek resim performansini kusursuzlastirir.

Diger Özellikler
Stand-by’da 1 Watt´in Altinda Düsük Enerji Teknolojisi
Televizyonunuz, bekleme modunda 3 Watt yerine 1 Watt enerji harciyor, enerji tasarrufu sagliyor. (stand-by güç tüketimi 0,15 watt=150 miliwatt)

Kablo TV ile Uyumluluk
100 adet program hafizasi ve Kablo TV’ye uyumlu tuner özellikleri bulunuyor.

Dual Skart Girisi
2 adet skart girisi ile ayni anda DVD ve uydu alicinizi sorun yasamadan televizyonunuza baglayabilirsiniz.

Komponent Baglantisi ve Video Baglantisi
HDMI ve Skart girisleri ile birlikte televizyonunuzla baglanti kuracaginiz diger tüm elektronik cihazlariniz için (fotograf makinesi, video kamera) uygun baglanti noktalari bulunuyor.

PC Girisi
Televizyonunuzu, PC girisi sayesinde bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

Ses, Görüntü ve Uydu Sistemleriyle Mükemmel Uyum
LCD’niz, birlikte kullanacaginiz DVD, ev sistemleri ve uydu alicilari tercihlerinizle mükemmel uyum saglayacak estetik bir tasarima sahiptir.

Universal Kumanda
Sadece Pixellence ailesi ürünleriyle birlikte ücretsiz verilen Universal Kumanda ile Vestel markali DVD’nizi, uydu alicilarinizi ve televizyonunuzu tek bir noktadan kontrol eder, kumanda karmasasina da son verirsiniz.


•Pixellence FHD Teknolojisi
•Slim LCD Teknolojisi – Yeni İnce LCD
•1920x1080 Full HD çözünürlük
•100 Hz. teknolojisi
•USB teknolojisi
•4 HDMI girişi
•Dokunmatik tuş takımı
•Geniş ekran – 16:9 formatı
•42” - 106 ekran
•80.000:1 dinamik kontrast oranı*
•550 cd/m2 parlaklık
•Kapalı konumda düşük enerji tüketimi
•Oyun modu
•Teletext özelliği
•Full akrilik özel parlak siyah gövde
•100 program hafızası
•Kablo TV yayın ile uyumlu
•Gizli hoparlör sayesinde yeni Vestel LCD serileri daha ince ve estetik bir
•tasarıma sahip olmuştur.
•Kapalı konumda estetik mavi ışık
•Masa ayağı, duvar aparatı
•106 Ekran

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder