14 Mart 2010 Pazar

Hoş Geldin Baros, Kendine Gel Elano



Aylar sonra Milan Baros'u yeniden sahalarda görmek , bir de rakip fileleri Keita'nın büyük payı olsada havalandırması gerçekten çok sevindirici.


Kewell'ı da aynı şekilde bekliyoruz.


Maça dönersek Galatasaray ilk maçında psikolojisiyle istekl ve saldırgan başladı. İlk golüde çok geçmeden Keita'nın çabası ve Jo'nun bitiriciliği ile buldu.


Ardından tüm maça yayılan orta saha mücadelesi başladı ve Galatasaray istediğini , hataları değerlendirerek 3 golle aldı. Eskişehir maçında yağpılan geri pas hataları yine devam etsede, bu sefer hatalı geri pası değerlendiren Keita oldu ve Aslanlar 3 puanı rövanşı alarak 3 golle almış oldu. Gökçekgillerede hediyemiz olsun , bazı şeyler parayla olmaz....


Trabzon ve Fenerbahçe zorlu maçları öncesi Galatasaray'ın çok dikkat etmesi gereken bir geri pas sorunu var. Her sıkışan oyuncu, çevreye dikkat etmeden geriye doğru topu yolluyor ve defans oyuncularına zor anlar yaşatıyor.


Bu oyuncuların başında Elano geliyor. Eskişehir maçında ki hatalarda baş mimar olan Elano bugün de verdiği hatalı geri paslarla savunma oyuncularını özellikle son bölümde zor anlar yaşattı.


Rijkaard, Elano başta olmak üzere, orta saha oyuncularının geri pas hastalığına bu 2 derbi öncesi mutlaka çözüm bulmalı.


Sonuç olarak kazanılan 3 puan, maç fazlasıyla geri alınan liderlik ve gol yenmeden tamamlanan bir maç. (Franco ve clean Sheet, tahtaya vurmak lazım, ama Ankaragücü kaleyi bulamadıki o naapsın)



Hoşgeldin Milan Baros. Trabzon'da ısınmaya devam edim Fenerbahçe karşısında yine Aslan kesileceğin dakikalar için geri sayıma başladık ....


Milan Baros Milan Baros Oleeyy Oleyyy Oleyyy ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder