6 Mart 2010 Cumartesi

Diyarbakırspor - Bursaspor // İstiklal Marşımız!!



Ligin ilk yarısında Bursaspor - Diyarbakırspor maçında yaşanan olaylar Türkiye gerçeğini politikacılar değil halkın gözünde herkese sunmuştu.


Ülkemizin aslında ne kadar tehlikeli bir noktaya gittiğini ve açılım hareketinin sonuçlarının nasıl tepkiler doğurduğunu FUTBOL SAHALARINDA görmeye başlamıştık.


İlk maçtan , Diyarbakır'da ki maçta etki - tepki prensibinin işleyeceği ve Bursaspor takımının büyük bir tepki alacağı bekleniyordu.


Rakip takıma, taraftarına, yöneticisine tepki koyabilirsin ama sen kimsin ki İSTİKLAL MARŞI mız sırasında ATALARIMIZA MARŞIMIZA saygısızlık edersin....


Maçın hakemi 17 dakika oynatmaya çalıştı ama daha maç başlamadan Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Marşı ıslıklandığında sahadan takımları çekmeliydi.


Çirkin olaylar sonrası Diyarbakırsporlu yönetici ve futbolcular eline mikrofonu alıp destek ve sağduyu çağrıları yaptılar ama bu olayların olması beklenirken, 2200 güvenlik görevlisi bir gün önceden görev başı yaparken, siz neden maç öncesi gerekli mesajları veremdiniz?


Sivasspor yenilirken, bir gün sonra Denizli veya Manisa puan kaybedebilecekken bu seyirci takımını mı desteklemeye gelmiş ??


NAH DESTEKLEMEYE GELMİŞ ...
(Mutlaka maçı izlemeye takımı desteklemeye gelenelr vardır ama yüzdesi kaçtır, görüntülere bakarsanız kimse taş atan ve ıslıklayanlara FUTBOLCULAR HARİÇ tepki vermiyordu)

Diyarbakırspor forması giyen futbolculara yazık, emeklerini yine taraftar çalıyor, sonrada yöneticiler "TFF ALEYHTARLIĞI" yapıyor ....


GAFFAR OKKAN'ın kemiklerini bir kez daha sızlattınız ...


Misakı Milli sınırları için çarpışan, İSTİKLAL Marşı'nın bugün bağımsızca söylenemsini sağlayan şehitlerimizin kemiklerinide bir kez daha sızlattınız...


Bu maçta verilecek ceza sahaya atılan taşa şişeye değil, Milli Marşımıza yapılan saygısızlığa verilmelidir ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder