29 Ocak 2012 Pazar

Bursa'da 2. Deplasman Sendromu mu?

Eskişehir deplasmanındaki kötü futbolu zemine bağlamıştık. Soğuk havada Ankaragücü maçında tribündeki yerimizi aldıgımızda ise ilk dakikalardaki oyundan ümitlenip, Ankaragücü'nün genç emektarları biraz sert mücadeleye girince yine skor hariç gerisinin yalan olduğunu izledik. Riera'nın yıldız olduğu bir maçtan fazla bir şey beklemek hata olurdu.

Cezası nedeniyle ateşli seyircisinden yoksun oynanacak Bursa maçı ise bizim için avantajdı. Fatih Hoca 4-4-2 oyun düzenini bozmadı ve başlangıçta herşey Sabri'nin ilk 11 olması dışında lehimizeydi.

Maçın sonuna baktıgımızda ise coşkulu bayan Bursa taraftarının 90 dakika desteği, 1 tane isabetli orta yapamayan Riera, ofsayta düşmek dışında hiçbir işe yaramayan Sercan ve kanadından 1 gol daha yediğimiz Sabri. Birde istatistiklere geçen 4 sezon üst üste Bursa deplasmanında alınan mağlubiyet ve atılan sadece 1 gol var...

Geçen sezon sancılı çok bölgemiz ve alternatifsizliğimiz vardı. Bu sezon ise daha alternatifli bir kadro, daha teknik ve oyunu okuyabilen oyuncular ve başarıya aç isimler var.

Umuyorum Antalyaspor maçında sahada koşan ve takım olarak oynayan isimler yer alır.

Sabri'den mümkünse önce kaptanlığı sonrada sarı-kırmızılı formayı bırakmasını bekliyorum. Sezon sonu sözleşmesi yenilenmesin , talipler buyursun ...
Nereden çıktı şu Afrika kupası başımıza, favori Fildişi erken elenir mi acaba?.

YUVAYA DÖN EBOUE , KURTAR BİZİ SABRİ'den!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder