15 Temmuz 2010 Perşembe

Beşiktaş Tribünleri Futbolu Hatırlattı



Geçen sezon Galatasaray sezonu erken açmış ve fırtına gibi bir başlangıç yapmıştı. Bu sezon ise sıra Beşiktaş'ta. İlk ciddi rakibinin oyuncularının manav -kasap - fırıncı karması olduğu düşünülürse hazırlık maçında öteye gitmeyeceği belli olan 2 mücadele bizi bekliyordu.


İstatistiklere bakıldığında 26 korner, bol bol kaleyi bulan şut, topa sahip olmada Beşiktaş'ın üstünlüğü vs rakibe göre çok doğal, burada tek sorun var 26 korner atıp hiçbirini gole çevirememek !


Maçın benim için tek güzelliği Dünya Kupası maçlarında unutttuğum tribün tezahüratlarını yeniden duymaktı. Galatasaray taraftarı olarak arada bizede dokunan tezahüratlar gelsede tribünlerin coşkusu, Guiness'e gelin desibel rekorunu yine kırılım panakrları vs gecenin güzellikleriydi.


Oyunculara bakarsak :


Erhan Güven : Formayı Ekrem'den alamaz

İbrahim Toraman : Defansta önemli maçlarda Beşiktaş'ı yakabilir

Deli İbrahim : Bu sıcakta halen koşuyor, kızıyor takımını ateşliyor ...


Tabata : Ne işe yarar halenbelli değil

Delgado : Tabata kadar bile oynamadı zayıf rakip karşısında, maç eksiğinden mi böyleydi yoksa transferde kim gidecek belirsizliğinden mi?

Bobo : Zayıf rakibi karşısında bitirici vuruşlar yapamadı, defansı yıpratamadı. Nobre kısa sürede daha net pozisyon üretti ve Bobo'nun pasında golü buldu.


Q7 : Penaltı atışı sırasıdna ortam basket arenalara döndü ama sonuç hayal kırıklığı oldu. Ayağına çok halkim, kasap-manavı rahat geçiyor, kapalı Anadolu takımlaır karşısında izlemeden detay yorum yok ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder