5 Ağustos 2010 Perşembe

Yine mi Pembe Yine mi Kötü Futbol !



OFK Beograd maçının ilk yarısı 2-1 üstünlüğümüzle tamamlandı. 3 pozisyon ve kazanılan 2 gole karşılık defans hataları yüzünden yenilen anlamsız bir gol daha ...


OFK takımının yıkılmak üzere olan ve bir tribününü evlerin oluşturdugunu görünce , Galatasaray'ın durumu dahada düşündürmeye başladı beni.

İlk yarı göze batanlar :


Sabri : Ayağında çok top ezdi ve rakibe kaptırdığı toplarla kalemizde 2 tehlike yaşadık, nasıl olduysa Aykut 2 pozisyonuda savuşturdu.


Neill : Geçen sezonki performansını umarım aratmaz. Yediğimiz golde ofsaytı bozarak kendisine yakışmayan bir hata yaptı.


Mustafa Sarp : 1 gol 1 asist. Yine sezona iyi başlıyor ama basit rakiplere karşı. Ciddi Anadolu kulüpleri gelince umarım performanısnı koruyabilir.


Cana : Henüz sahada silik, takıma orta alanda bir katkı sağlamadı


Arda : Kaptan köşesinde oturuyor. Ayağına top geldikçe birşeyler yapıyor ama rakip sahada pres yok, Kewell a yardım yok.


Serdar Özkan : Beşiktaşta da 2-3 çalım atıp sonra pozisyonalrı eziyordu, bizde fazla bişey beklememeliyiz. Korner golündeki ortasında rakibin hatası mı onun başarısı mı siz karar verin.


Kewell : İleride tek başına mücadele ediyor. Arda ve Serdar yeterli desteği veremiyor. OFK gibi maçlarda yeterli olabilir ama Bursa - Antep maçlarında tek başına bu oyun sistemiyle bişey yapamaz ...


2. devre umarım bi duş alıp çıakr bizimkiler sahaya da keyifli bir galibiyet alırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder