23 Ağustos 2010 Pazartesi

Taraftara Tepki Koyan Yönetimi Kınıyorum ! || G.Saray Ruhu Ölmüştür



Geçtiğimiz sezon yaşadığımız stres ve sinirlerimizi bozan oyun anlayışı ve sonuçlar, bu sezon katlanarak devam edince , artık insanlar çileden çıkmaya başladı. Bursa maçında 20 korner kullanıp baskı yapmışız vs, ama ne işse top orta sahayı geçip ne zaman bizim alana girse ya gol yiyoruz ya da herkes bir oh çekiyor rakip eli boş dönünce.


Yönetim adam gibi transfer yapmamasına ve takım kötü oynamasına rağmen tribünler doluyor ve destek uzun süre aralıksız devam ediyor. Desteğe sahadan yeterki karşılık gelmeyip üstüne de 53 yıllık tarihte 1 kez olan mağlubiyet serisi gelince doğal olarak tepkiler başlıyor. Ama Galatasaraylı yöneticilere göre taraftar yanlış yaptı.


Koyun mu Galatasaray taraftarı siz ne derseniz onu yapacak! İçine ettiğiniz Galatasaray ruhunu bakalım kaç yılda toparlayabileceğiz !


Sayın Helvacı maç sonrası TV kanallarına saçma sapan açıklamalar yaptı. Yok teknik kadroda suç aranmamalıymış, yok olurmuş böyle şeyler. Kim suçlu o zaman , TARAFTAR Değil mi ?


Ukrayna ve sonrası Es Es maçında fire verinde bakalım o taraftara köşe bucak kaçmadan pembe formanızı giyip nasıl hesap vereceksiniz ?!


E be kardeşim gelen geçen koyuyor takıma, sense mor forma , pembe forma Ali Sami Yen'i çingene yuvasına çevirdiniz, takımda bu renklerle iyice yumuşadı , fırın sütlaç niyetine gelen tadına bakıyor !


***


Üstünü kapatmayı bırak , bitince bile turnikesi dahil çalışmasından şüphe ettiğim yeni stadyumda sen bu takım ve bu oyun disipliniyle NAH doldurursun stadı , hatta bahsi geçen kombine fiyatlarına da NAH satarsın.


8 sene aldığım kombineyi , 2 sene aradan sonra yine alacaktım ki Allah korumuş, lig tv başında insan daha çabuk toparlıyor kendini ...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder