9 Mayıs 2010 Pazar

Bursa Maçında Galatasaray'ın Amacı Neydi ? || Fener Sevgisi mi?



2 hafta önce uzun süre sonra kale arkası tribünden Galatasaray'ımızı izledim. Son dönemlerde Turkcell Süper Lig'deki en heyacanlı ve gol pozisyonlu maçtı.
Sahada galibiyet için mücadele eden ve canını dişine takan 2 takım vardı.

Evet, Galatasaray - Bursaspor maçından bahsediyorum. Son 10 maçında belkide ilk kez Galatasaray bu kadar agresif, saldırgan ve istekliydi. Sonuçta maç 0-0 bitti ve iki takımda istediğini alamadı ama bazı Galatasaraylı futbolcular en azından Fenerbahçe için Bursa'dan 2 puan alarak birşeyler kazanmış olabilir mi ?!?

Nasıl bir Galatasaraylı futbolcu bunu yapar , hatta yapmayı geçtim aklına getirir dersiniz ama, son 8 maçı ard arda oturup izleyin.

Trabzonspor : 0-1 , takımın yarısı isteksiz , galibiyet inancı yok
Fenerbahçe : 0-1 , Ligin kırılma maçı, Taraftar istekli rakip Fenerbahçe. Sahada ise normal oyununu oynayan ama %100 inanmış oyuncular yok, hatta Büyük Kaptan! maça girerek takımını 10 kişi bırakacak kadar da düşünceli ve arzulu...
Sivasspor : 1-1, Sivas ligde kalmak için oynadığı maçta, Galatasaraylı oyuncular bitsede duşumuzu alıp İstanbul'a dönsek tavırlarıyla 1 puanı zor kurtardılar.
Diyarbakırspor : 4-1, ligi bırakan, takım kurmakta zorlanan hocasız Diyarbakır'a halı sahada bile atılabilecek gollerle alınan yalancı bir galibiyet.
Manisaspor : 2-1, Sivas'a takılan Aslanlarımız bu sefer Manisa'da rakibin hatalarını Baros la affetmiyor. Takımda sters yok ki ne de olsa lig sonu amacımız 4. bitirmek demişti Rijkaard ...
Bursaspor : 0-0, Yıllar sonra Galatasaray kazanamsın istedim, zaten yukarıdaki maçlara bakınca bu ihtimal düşüktü. Ne olduysa bizim Aslanlara aylardır oynamadıkları topu oynadılar.

Geçen Hafta Belediye ve dün akşam Antalya maçlarını izledikten sonra Galatasaray - Bursaspor maçı için Federasyonun inceleme başlatmasını öneriyorum.

Ne olduda Bursa karşısında canla başlayan oynayan aynı isimler diğer maçların hiçbirinde yoktu ? Son dönem şike ve teşvik olaylarını düşüünce bu maçta da insanın aklına sorular takılmaya başlıyor.

Veya iyi niyetli düşünerek, Fenerbahçeli kankası olan oyuncularımız var herhalde, Bursa değil Fener şampiyon olsun yarı kutlama yaparız zihniyetinde olan !

Dün Akşam GALATASARAY TARAFTARI maç sonunda yönetime son uyarıyı yaptı : POLAT ALAYINI SAT!

Önümüzdeki sezon önce Ali Sami Yen sonra da bitebilirse Galatasaray Arena tribünlerinin dolması için formayı hakkıyla terleten transferler yapılmalı, gerçek Galatasaraylılar bu formayı giymelidir. Haldun Üstünel bu senede Fransa dan falan dışarda kalan alemcileri getirmez umarım ...

Krizde en az 50-100 TL biriktirip maça gelen taraftarın parası, Jo-Elano-Caner-Arda ve arkadaşlarına gidecekse bu film seneye kopar ...



HERKES GİDER BİZ KALIRIZ, BİZ GERÇEK GALATASARALIYIZ !

"BİZ PARA ALIP MAĞLUBİYET SONRASI ZEVK-İ SEFA SÜRMEZ, SİZLERİN KAZANDIĞINIZ PARALARI VERİP BAŞARISIZLIKLAR SONRASI CEFASINI, HÜZNÜNÜ ÇEKERİZ"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder