7 Kasım 2010 Pazar

Türk Futbolunun En Bi Zekileri Neden G.Saray'da?



Galatasaray'ı izlemek artık tek kelimeyle eziyet. Halen Galatasaray kazanacak diye bahis oynayan varsa onlarında aklından şüphe ederim çünkü tuttuğumuz takımda aklı başında oyuncular bir elin parmağını geçmez.


Başta geçen sezon yıkımın başladığı forvetsiz kalma hikayemizin bu sene bile bile devam ettirilmesinde başrol oynayan Adnan Polat için başlıktaki sıfatı kullanmak az bile.


Birde Sayın Başkanla aynı liseden mezun olmuşuz sanırım kendisi o dönemin torpillilerindendi ya da artık körelmiş !


Servet Çetin : Milli Takımımızın vazgeçilmezlerinden. Neden Milli Takım başarısız başka neden aramaya gerek var mı ? Kafası sahada bu kadar çalışan ve avantajlı olduğu topu deplasmanda rakibine kaptırıp sonrada takımının mağlup duruma düşmesini sağlayacak kadar akıllı hareketler yapan bir efsane. Popescu'nun tırnağı bile olamaz !


Barış Özbek - Mustafa Sarp = Suat Kaya demek için "=" in anlamını bilmemek gerekir. Ne futbol zekası ne de kapasitesi bu ikiliyi toplasak bir Suat etmez hatta sizi mi kırıcam, bonus olarak Cana'yı da ekleyelim.


Elano : Git be adam, nerede oynamak istiyorsan oraya git. Bence sen en iyi Cantona ile plajda top oynarsın !


Bu takımı Türk Telekom Arena'da izlemek için kombine alan ve 2 -2.5 bin lira veren arkadaşlarada ilk buluşmalarımızda beyaz mendil vericem elden. Nou Camp havası yaparsınız ...


Trabzonspor'u da tebrik ederim, adam gibi top oynuyorlar, istekliler , çatır çatır mücadele ediyorlar ve kararlı bir hocaları var...


Son sözümde Kaptan Arda'ya :


Şampiyonluk G.Ö.T. ister ama bizim değil Bursalıların ve Trabzonluların sadece sahip olduğu Güven +Özveri+Tecrübe , anlayan anladı ....

1 yorum:

  1. ahaha son kısım süper olmuş aynen öyle :) Ama benim fikrime göre elano'nun bu kadar eziyet çekmesinde de en önemli etken o saydığınız yerlilerin kepazeliği. Futbol zekası diye bir şey yok ki adamlarda birisi futbol sahtekarı, diğeri bal yapmayan arı, diğeri sinsi. bu özelliklerin hepsini bir futbolcuda birleştirsen bile bunlardan daha iyi olur. Hülasa bu takıma elano'ya misimovic'e ayak uyduracak futbol zekasına sahip yerliler lazım böyle olursa bu gün denizliye sevinir haftaya manisaya üzülür böyle manik bir takım olup çıkarız ki durumumuzda bu zaten.

    YanıtlaSil