5 Nisan 2010 Pazartesi

Galatasaray Bitmiştir, Yönetimi Övenlere Kapak Olsun


Öncelikle Sivasspor'u tebrik edeyim , çok kötü oynamalarına rağmen koştular ve Galatasaray'ı son dakikalarda ablukaya aldılar ve sonuçtada her takım gibi Onlarda golü buldular.

Galatasaray'a karşı oynayıpta gol atamayan takımlar bence ya forvetlerini değiştirmeli ya da teknik direktörlerini. Yılmaz Vural son 4 Galatasaray maçını izleyip kafasını taşlara vuruyordur, nasıl 4 gol yediklerini hatırladıkça ...

Maçla ilgili çok yazacak bir şey yok. Teknik kapasitesi düşük defansif bir orta sahayla maça başladık. Ayhan-Barış imzalı gol çok güzeldi ama bir daha 10 maç yapsalar öyle gol atamazlar. Bu gol pozisyonu dışında da Sivas kalesinde gol diye ayağa kalkılacak başka pozisyon saymak zor.

Gio kendi çabasıyla uğraşıyor ama çocukta bitiricilik yok, bir türlü çerçeveyi bulamıyor. Keita ise o forvetsizlikten ileride takılıyor, On'da da bitiriciik çok zayıf, her maç yaptığı gibi attığı dirseklerde cabası !

Savunmada bu maç hata olmayacak derken bu sefer Hakan Balta tarafından fireyi verdik ve uzaktan gelen şutu dışarı çeviremeyen Aykut'un hatasında , formsuz Mehmet Yılmaz o cüssesiyle topa ulaşırken, babayiğit savunmalarımız yerleri öptü ...

Bu sonuç bazılarına çok kötü kapak olsu. Sayın Başkanımız saat 20:45 olayına tam başlamıştıki, bu sefer pil erken bitti, aslında 3 maç önce bitmişti ama biz kendimizi beyaz yalanlara inandırmayı çok seviyoruz.

Sezon başında HALDUN üSTÜNEL'i göklere çıkarıyorduk, bende yaptığı nokta transferleri çok beğenmiştim. AMA nereden bilebilirdik ki ne kadar disiplinsiz formsuz oyuncu varsa Premier Lig'de topluyormuş?

Sözleşmeleride Soho'da falan yapıyordu herhalde , takım yenilsede yabancı aleme akmayı uygun görebiliyor...

Önümüzde 6 maç var. Tek dileğim var Bursaspor'un Sami Yen'de bizi hakkıyla yenmesi. Bu sene şampiyonluğu 3 büyükler hak etmiyor.

Geçen sene kötülerin iyisi şampiyon oldu ama bu sene aynı senaryo tekrarlanmasın.

KOŞAN , İNANAN, TEK VÜCUT OLAN BURSASPOR HAKKIYLA KAZANSIN...

Seneye bu takımı sil baştan Adnan Sezgin ve Haldun Üstünelsiz kurmak dileğiyle... Bu İkili olduğu sürece isimleri alır, yarısını kulübede yarısını tribünde oturturuz....

SEZONUN YARALARI :

1. İlk yarının golcüsü Nonda gönderildi yerine top tutmaktan aciz Jo neden getirildi ?

2. Kewell eğer ki iyileşme şansı bu kadar düşük idiyse neden Delgado modeli uygulanamadı? Sezon sonu Kewell giderse taraftara kim cevabını verecek ?

3. Rijkaard'ın özel isteği Giovani yerine alt yapıdan 2 genç takıma monte edilemez miydi? Bu kadar forma şansı verilse (onda biride para) 2katı iş yapmazlar mıydı ?

4.Elano'ya 28 hafta nasıl sabredildi. Ne gol atıyor ne asist yapıyor. Allaha Şükürler olsun ki Hagi'yi izledikte gerçek futbolcu izleme fırsatı bulduk. Elano Hagi'nin yedeği dahi olamaz!

5. Keita taraftarı ateşleyen, Sami Yen'de oynmayıp deplasman da çirkeflik yapan biri oluverdi. Bu kadar disiplinsiz davranışlara nasıl izin verilebiliyor?


Son olarak sezonun Altın Onbiri :

1. Leo Franco
2. Adnan Sezgin
3. Hakan Balta
4. Gökhan Zan
5. Emre Güngör
6. Mustafa Sarp
7. Haldun Üstünel
8. Mehmet Topal
9. Jo Alves
10.Elano
11.Giovani dos Santos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder