24 Ekim 2012 Çarşamba

Çamurdan Arenaya Saplandık!



Geçen sezon eze eze aldığımız şampiyonluğun meyvesi olan Şampiyonlar Ligi'ne yıllar sonra direkt katılmamıza sevinmeyi,  eski şaşalı günleri yaşamış ve halen taze taze hatırlayan biri olarak artık bıraktım.

Lig maçlarındaki düşüşe Braga ve ikinci sınıf Cluj karşısında  alınan sonuç eklenince ümidimde kırılmaya başladı.

Bayram arefesinde 2 saatte TEM trafiğinde stada ulaşıp, yağmurda stada girip Braga ve Es Es maçlarındaki fiyaskoları yok sayıp  Şebnem Ferah ın deyimiyle sil baştan başlamayı hedeflerken  defansımızın evlere şenlik performansıyla yine silinen kayıtlar sinir sisteminde tavan yaptı.


Skoru artık değiştiremeyiz ama milyon dolarlık yatırım yapılan tarlamızın halini ve yenilgideki (arenada beraberlik benim için yenilgidir) payını düşününce sorumluların halen istifa etmemesini kınıyorum.

Kafanızı gömdüğünüz çamurdan çıkarın ki kalan maçlarda da milyon dolarlık teknik takımımız daha fazla kayıp vermesin.

Bir dahada üç kuruş kazanıcam diye parti mitingi , konser vs bu stadda yapılmasın.  Elin kadıköy takımı nasıl izin vermiyorsa Siz de vermeyin kardeşim.

Bu kadar paragözseniz  bize sattığınız kombine koltuklarınıda kafalarınızı gömdüğünüz o çamura sokun ki üstüne bastıgımızda tepkimizin  bi anlamı olsun.

Saygılar ...

Kızıma Mektuplar 5 - İlk GS Basket Maçımız


Kızım,

Futbol maçımızın çok keyifli geçmesi ve her yaşadıgımız anı annene anlatmamız sonrası, Annen de çok sevdiği basketbol maçına Cimbom formalarımızı giyerek gitmemizi istedi.  Hava serin olunca Abdi İpekçi'de Cimbom keyfi hemde ailecek en güzel seçim :)

Formalarımızı giydik Abdi İpekçi'nin yolunu tuttuk,  o kadar heyecanlıydın ki öğle uykusu bile uyumadın sürekli maça geldik mi diye sordun yol boyunca.

Salona geldiğimizde bayan takımımızın maçı oynanıyordu. Basket anonsu geldiğinde zıplaya zıplaya salon merdivenlerini tırmanmaya koştun :)

Çekişmeli geçen maç sonrası Aslanlarımız Aliağa Petkim'i 10 sayıyla yendi, tabi önceki maçıda kızlarımız kazandı.

Maç içinde yeni tanıştıgın ablalarla birlikte tezahurat yapıp oynarken sahadakiler kadar yorulmuş olacaksınki dönüş yolunda aşağıdaki fotoğraf herşeyi açıklıyordur :

Kızıma Mektuplar 4 - TT Arena'da İlk Maçımız


Kızım, dedenle birlikte ilk Galatasaray futbol maçına 6 Ekim 2012 de gittik. Hava çok güzeldi, rakip Eskişehirspor. Dedeni ikna etmek biraz zor oldu ama iyikide gitmişiz.

Maçtan 2 saat önce metroya geldiğimizde " trene bindik herkes cimbom giymiş" diye başlayan cümlelerin stada geldiğimizde maça geldik çığlıkların ve   Galatasaray store da cimbom marşlarıyla  danslarınla  çok keyifliydi.

Dedemizin aldığı yeni cimbom cicileri ve çocuk atkınla çok şık olarak stada girdiğimizde ise büyülenmiş gözlerle bakışın,  seyirci futbolculkarı çağırdıgında yumruk sova hızlıca adapte olman ve maç boyu kucakta zığlayıp sarkı soylemen benim için yorucuda olsa çok keyifliydi.

Stadda 2 kez bayanlar tuvaletine girerek bu tecrübeyide tantırdın ya bana ne diyim :)

Biz maçtan kalabalığa kalmamak için çıktığımızda Cimbom 1-0 öndeydi, 1-1 bitmiş :)

Havalar güzelleşsin şampiyonluk kutlamasınada götüreceğim söz ...

Prenses cerenimoyu öpüyorum
Aslan Baban