13 Mart 2011 Pazar

Deplasmana Gitmeyin ! || Pembe Aslanlar Sıfıra Abone



Galatasaray taraftarı olarak deplasmanda puan almak artık şaka gibi geliyor kulağa. Ligde bugün Ankaragücü karşısında 2 kez öne geçince bir an eski günler gibi dayanamayıp sevindim. Ama tabi son gülen iyi güler diye boşuna dememişler.

Senin takımında Kaptan Arda, hocada Hagi olursa, sahayada Mustafa Sarp - Barış girerse bırak bir puanı kurtarmayı eline formayı alır geri dönersin...

Tebrikler Ankaragücü, ligde yenebileceği birkaç takım var biride bizmişiz. Bunu deyince Başkentliler kızmasın çünkü eğer kendi evinde bir takım Galatasaray'dan 2 gol yiyorsa o takım kötüdür kardeşim.

Haftaya Fenerbahçe maçında her duran top bu oyun anlayışımız ve Hagi'nin sığ taktikleriyle felaket olur. Türk Telekom Arena'da gol manyağı yapabilirler bizi.

Ama Galatasaray forması giyen birçok oyuncuda utanacak yüz olmadığından, siklerinde bile olmaz alınacak sonuç.

Eee bazılarının heyecanla bekllediği Arda Turan'da haftaya bakalım kurtarabilecek mi bizi. Bugü yenilgide Arda- Mustafa-Barış oyunas girmesi baş etkenelrdendi.

Yenilen 3 golün ikisinde Hakan Balta hatalıydı.

Kewell ileride dolaşıp durdu.

Stancu ne işe yarar belli değil, ama menejerler paraları cukka yaptı...

Neill defansta birçok top kaybı yaptı ve sonucunda kalemizde golleri gördük.


Bu takımdan sonuçta ne olur. Bi Cacık Olmaz !

2 Mart 2011 Çarşamba

Digiturk Hangi Hakla Blogumu Kapattı ?!?!



İş yogunlugundan bir süredir kişisel bloguma girip pazarlama veya sporla ilgili yazılar yazamıyordum.

Bugün akşam şans eseri lig tv genel müdürünü dinlerken yasak vs derken bir de baktım kendi bloguma da mahkeme yasağı gelmiş. Daha dogrusu ligtv maçları online ortamda izinsiz yayınlanıyor diye tum blogspot domain'ini mahkeme kararıyla kapattırmış.

Digiturk suçu Google'a atmış, ama baktı olmuyor Türkiye'de nede olsa internette kökten çözüm kolay topunu yasaklayalım demişler.

Ayıp, Digiturk te çalışan arkadaşlarımıda arayıp kendilerinden şahsi yorumlarını büyük bir titizlikle dinleyeceğim.

Kardeşim, adımı koyduğum ve digiturkle ilgili hiçbirşey barındırmayan şahsi sayfama sen kim oluyorsunda mahkeme yasağı getiriyorsun !

Digiturk'u kınıyorum.

Yıllardır Digiturk abonesiyim ve işim gereği de Digiturkle iş ortağı olan bir firmada çalışıyorum. Bu gün itibariyle Digiturk benim için demokrasi, şahsi haklara saygı vs hepsinde sınıfta kalmıştır.

Mart ayında yapacakları lansman yeni logo vs, bu yasakçı zihniyetle nasıl örtüşecektir....

Bulunduğum tüm toplantı ve konferanslarda Digiturk örneğini vereceğim.

Digiturk satışlarını etkiler mi HAYIR

Ama nasıl Cine 5, Teleon bir zamanlar vardı (artık yok veya futbolla ilgisi yok) Digiturk içinde ileride bir gün tarih sayfalarında söz ederken internette özgürlüğe zincir vuran bir marka olarak söz edilecektir.

Bundan da Türk futbolu hiç zarar görmez biri gider diğeri gelir ...