29 Aralık 2010 Çarşamba

28 Aralık 2010 Salı

Vestel E-mağaza’dan yüzde 70’e varan indirim






Vestel e-mağaza, yıl sonuna özel kampanyasıyla çok cazip indirim fırsatlarını emagaza.vestel.com.tr adresinde tüketiciyle buluşturuyor.

Vestel e-mağaza’da yüzde 70’e varan indirimlerle ItallBoy müzik seti ve HT Cube hoparlör setinde başlayacak tek günlük özel kampanyalar, Lera Elektroturbo Fırın ve 32″ LCD TV ile devam ederek ev ihtiyaçlarını yıl sonuna kadar tamamlamak isteyen tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Vestel’in çok sevilen “Bi Baksana” köşesinin küçük teknolojik ürünleri de 31 Aralık’a kadar yüzde 50’ye varan indirimlerle sevdiklerine yeni yıl hediyesi arayanların imdadına yetişiyor.

Sadece Vestel e-mağaza müşterilerinin yararlanabileceği yıl sonu kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

26 Aralık 2010 Pazar

Sarı-Lacivert Çirkeflik = Baroni'den U17 Kalecisine

Uzun lafa gerek yok aşağıda listelenenleri kınıyorum :

1. Taraftarının alkışlmaya giden Galatasaraylı oyunculara sataşıp tüm olayları başlatan Fenerbahçe kalecisini
2. Galatasaray taraftarıyım diye sarı-kırmızı renkleri üzerinde taşıyan ama ev sahipliği yapmaktan aciz olan taraftar kılığındaki kişileri
3. Florya'da oynanan bir maça seyirci almasını bilen ama güvenlikle ilgili sınıfta kalan idari birimi
4. Olayları büyüten ve dünyalar yıkılıyormuş gibi yayın yapan şakşakçı basın mensuplarını

Alt ligler ve amatör kümede bunun kat kat büyüğü olaylar yaşanıyor basının sesi çıkmıyor ama iş Florya'ya gelip Baroni'nin Arda'ya yaptıgının benzerini yine bir Fenerbahçeli bir Galatasaraylı futbolcuya yapınca holiganizm, futbol terörü diye bangır bangır manşet yapıyorlar.


ÖNCE SPORCUSUNU AHLAKLI YAPAMAYAN BİR ÜLKE İSTEDİĞİ KANUNLARI GETİRSİN BİR ADIM İLRİ GİDEMEZ ...

11 Aralık 2010 Cumartesi

Utancın Zirvesinde Bir Galatasaray


Maçtan bahsetmeyeceğim. Adam yerine koyup bir kelime dahi konuşulmayı hak etmeyen bir dizi krampon için daha fazla sinir olmaya lüzum yok.

Yukarıdaki fotoğrafa bakınca nice zaferler yaşanan CEHENNEMİMİZİN son resmi lig maçında Galatasaray formasını sırtlarında taşımaktan ve rezil etmekten nasılsa! utanmayan topçular yüzünden bu hale gelmesi beni daha çok üzüyor.

Bir sonraki lig maçı TT Arena'da.

Artık başka ve yönetim büyük projeleri olan bu stadın açılışı yapıp tarihe adlarını yazdırdıktan sonra umuyorum ki siktirip gideceklerdir.

Bonus card projesi yaptınız ne oldu HİÇ

GS Mobile kurdunuz ne oldu HİÇ

TT Arenayı ite kaka yaptınız ne olacak HİÇ

Şu anki kadroda kimsenin gözünün yaşına bakmadan radikal bir değişiklik olmadan bu takımdan ne bu sene nede önümüzdeki yıllar bi halt olmaz.

52.000 kişilik Arena da da artık yönetimlerin beleşçileri şakşak yapar durur !