26 Ağustos 2010 Perşembe

Galatasaray Reziller Karması || Defolun Ruhsuzlar !



Yeter, tek kelimeyle yeter. Bu takıma 1-2 transfer yapıcaz diye TV lere açıklama yapan yönetim, geçen sezondan daha da kötü bir takımla bizleri rezil etmeye devam ediyor.


Sabır sabır bir yere kadar. 10 kişilik köy takımına da elendik ya , ne kadar sövsek az.. Zaten Galatasaraylı futbolcularda biraz yüz olsa, bırakın sahaya çıkmayı bir daha sarı-kırmızı formayı antrenmanda dahi giymezler.


Ama gelen geçen koysada , para peşin kırmızı meşin !


Eskişehir yenilgisini beklemeden artık radikal kararlar alınsın, yönetim mi bu beceriksizliğini kabul edip çekilir, 2. sezonunda halen bir halt yönetemeyen Rijkaard mı gider bilemem ama sahadaki bazı ruhsuzları artık Galatasaray formasıyla bizlere izletipte ÇİN İŞKENCESİ yaptırtmayın :



Allah rızası için Galatasaray'dan Gidin (Sizi alacak keriz bir takım bulursanız!) :


HAKAN BALTA

SERVET ÇETİN

AYHAN AKMAN

BARIŞ ÖZBEK

ALİ TURAN

MUSTAFA SARP

SERDAR ÖZBEK

ARDA TURAN -En son kaptan terk etmeli denir ama mümkünse gerçek bir kaptan bulabilmek için Arda arkadaşlarına örnek olsun !



A2 takımı ligde bizi temsil etsin, hem daha ekonomik hem de yenilsekte çocuklar tecrübesiz deriz.


BU FORMA KUTSALDIR , NASIL NASİP OLUYOR SİZİN GİBİLERE !


23 Ağustos 2010 Pazartesi

Taraftara Tepki Koyan Yönetimi Kınıyorum ! || G.Saray Ruhu Ölmüştür



Geçtiğimiz sezon yaşadığımız stres ve sinirlerimizi bozan oyun anlayışı ve sonuçlar, bu sezon katlanarak devam edince , artık insanlar çileden çıkmaya başladı. Bursa maçında 20 korner kullanıp baskı yapmışız vs, ama ne işse top orta sahayı geçip ne zaman bizim alana girse ya gol yiyoruz ya da herkes bir oh çekiyor rakip eli boş dönünce.


Yönetim adam gibi transfer yapmamasına ve takım kötü oynamasına rağmen tribünler doluyor ve destek uzun süre aralıksız devam ediyor. Desteğe sahadan yeterki karşılık gelmeyip üstüne de 53 yıllık tarihte 1 kez olan mağlubiyet serisi gelince doğal olarak tepkiler başlıyor. Ama Galatasaraylı yöneticilere göre taraftar yanlış yaptı.


Koyun mu Galatasaray taraftarı siz ne derseniz onu yapacak! İçine ettiğiniz Galatasaray ruhunu bakalım kaç yılda toparlayabileceğiz !


Sayın Helvacı maç sonrası TV kanallarına saçma sapan açıklamalar yaptı. Yok teknik kadroda suç aranmamalıymış, yok olurmuş böyle şeyler. Kim suçlu o zaman , TARAFTAR Değil mi ?


Ukrayna ve sonrası Es Es maçında fire verinde bakalım o taraftara köşe bucak kaçmadan pembe formanızı giyip nasıl hesap vereceksiniz ?!


E be kardeşim gelen geçen koyuyor takıma, sense mor forma , pembe forma Ali Sami Yen'i çingene yuvasına çevirdiniz, takımda bu renklerle iyice yumuşadı , fırın sütlaç niyetine gelen tadına bakıyor !


***


Üstünü kapatmayı bırak , bitince bile turnikesi dahil çalışmasından şüphe ettiğim yeni stadyumda sen bu takım ve bu oyun disipliniyle NAH doldurursun stadı , hatta bahsi geçen kombine fiyatlarına da NAH satarsın.


8 sene aldığım kombineyi , 2 sene aradan sonra yine alacaktım ki Allah korumuş, lig tv başında insan daha çabuk toparlıyor kendini ...





22 Ağustos 2010 Pazar

Abdullah Yılmaz Gibileri Kim Hakem Yapıyor ???

Böyle hakemleri nereden seçip buluyorlar. Zaten takım çileden çıkarıyor, bi de bu hakemler eklenince insan çıldırıyor.

Birde bu hakemlere kim sırıtın diyor, hiç sempatik değiller. Futbolcuların yerinde olmakta zor, adamlar hem suçlu hem güçlü. Maç sonrası bunlara kafa atsan yine ceza futbolcuya, iyi iş hem sıç hem maaş almaya devam !
***

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray ile Bursaspor arasındaki mücadelenin 44. dakikasında Bursasporlu Volkan Şen düşerken topa elle dokundu, sarı kart olan Volkan Şen pozisyonda kırmızı kartı göreceğini anladı ve yerde kaldı.

Ancak hakem Abdullah Yılmaz bu pozisyonu es geçti, bunun üzerine Galatasaraylı bütün futbolcular uzun süre hakeme tepki gösterdi.
HTSPOR.COM

20 Ağustos 2010 Cuma

19 Ağustos 2010 Perşembe

isteizle.com Çıldırttı !!!



Avrupa Kupası maçlarına ambargo koyan ve bizi Şampiyonlar Ligi ve ekiplerimizin UEFA Kupası maçlarından mahrum eden D Smart'a zaten gıcıktım bu akşam artık kesin her projelerinin karşısında olacağım.


Bir site düşünün maçları internet üzerinden canlı yayınlıyor.


Bir site düşünün bu maçları D Smart'ın resmi yayın organı olarak satıyor !


Hem de "Hemen Maç İzlemek İçin Satın al " gibi opsiyonlarda ekliyor.


Galatasaray - Karpaty maçını izlemek için kredi kartınan tu, mobil ödemeye kadar tüm ödemelerde başarısız sonuç alıp, maç öncesi önerdiğim kişilerde yayın zırt pırt donuyor deyince bu yazıyı yazmak farz oldu.


Tüketiciden parayı alıp reklam yapmayı bilen D Smart çılar iş hizmete gelince bir kez daha çuvalladılar.


SONUNA KADAR isteizle.com a HAYIR diyorum ve kesinlikle hiç kimseye önermiyorum ...


13 Ağustos 2010 Cuma

Galatasaray'da Yeni Sezon || Işık Görmüyorum



2010-11 sezonu OFK maçını saymazsak Sivas deplasmanı ile resmen başlıyor. 2 sezondur ligi beklenenein altında bitiren ve hiçbir kupada başarılı olamayan Galatasarayımız bu sezonda yapılan transferler ve hazırlık maçlarındaki karolara bakarsak hiç mi hiç umut vermiyor.


Selçuk'tan yediği golden sonra Franco'dan kurtulduk derken, bu seferde kenarda körelmiş Aykut'la hop oturup hop kalkıyoruz. Rijkaard Ufuk'uda kulübeye koyarak köreltmeye niyetli gözüküyor. HATA 1


Defansta 2 sezondur gitmek istediğini açılayan, geçen sezon 2. yarıda kulübede disiplinsiz davranışlar sergileyen (formasını çıakrıp atletle oturmak isteyip hakem tarafından uyarılan!) Servet defansın göbeğinde. HATA 2


Keita iyi oyuncuydu, taraftarı ateşliyordu ama disiplinsizdi vs. satıldı ama yerine kim geldi, Beşiktaşlıları fıtık eden, gittiğinde oh dedirten Arda'nın kanaksı Serdar Özkan. HATA 3


Bursa'ya Insua sakat olarak çakıldı bizede Pino. Nasıl bir yönetim politikamız varsa sakatları transfer etmek ve üstüne çatır çatır para ödemeye douymuyoruz HATA 4


Orta saha göbek için Ayhan- M.Sarp - Barış diyorum, Kasımpaşa'ya göndersek oynatmaz bu adamları ama bizde onlara açık vize var, Ya Sabır ! HATA 5


Baros'un sakatlığı bir türlü tam olarak geçmezken , gelecek vaad eden Mehmet Batdal'a umut bağlamak, yedegi olmaması, geçen sezon Nonda'nın gönderildiği dönemelri bu sezon tekrar yaşayacağımızı gösteriyor. HATA 6


Profesyonel iş hayatında bir hataya en fazla bir kez izin verilir, 2. de kıçına tekmeyi yersin ama Galatasaray Spor Kulübü nde görev alanalr ne kadar şanslıki 2 yıldır Galatasaray ruhunun içine etmelerine ve buna yeni bir halka eklemek için yeni işlere imza atmalarına rağmen halen mikrofonlara şunu yapıcaz bunu yapıcaz diye rahat rahat konuşabiliyorlar.


Tüm bunlara rağmen Cumaretsi akşamı vasat bir Sivas'ı 1-0 da olsa yeneceğimizi düşünüyorum. Bu sonuç veya oynaacak futbol ise ilerleyen haftalar için bir anlam ifade etmiyor benim için. Geçen sezon 9 maç tıkır tıkır top oynayıp basının pohpohladığı Aslanlar sezon sonunda Arda'nın Kaptanlıgında kedi modundaydılar (Kimin için oynadıkları meçhul? Bursa maçı hariç)


Her şeye rağmen yeni sezon Galatasarayımıza ve elbette diğer takımlara hayırlı olsun. Umarım sinir katsayımızın tepe taklak olmayacağı ve evimizde Fenerbahçe'yi yenebileceğimiz bir sezon geçirir ve sezon sonunda 60 lı puanlarda sürünmeyiz ...

5 Ağustos 2010 Perşembe

Yine mi Pembe Yine mi Kötü Futbol !



OFK Beograd maçının ilk yarısı 2-1 üstünlüğümüzle tamamlandı. 3 pozisyon ve kazanılan 2 gole karşılık defans hataları yüzünden yenilen anlamsız bir gol daha ...


OFK takımının yıkılmak üzere olan ve bir tribününü evlerin oluşturdugunu görünce , Galatasaray'ın durumu dahada düşündürmeye başladı beni.

İlk yarı göze batanlar :


Sabri : Ayağında çok top ezdi ve rakibe kaptırdığı toplarla kalemizde 2 tehlike yaşadık, nasıl olduysa Aykut 2 pozisyonuda savuşturdu.


Neill : Geçen sezonki performansını umarım aratmaz. Yediğimiz golde ofsaytı bozarak kendisine yakışmayan bir hata yaptı.


Mustafa Sarp : 1 gol 1 asist. Yine sezona iyi başlıyor ama basit rakiplere karşı. Ciddi Anadolu kulüpleri gelince umarım performanısnı koruyabilir.


Cana : Henüz sahada silik, takıma orta alanda bir katkı sağlamadı


Arda : Kaptan köşesinde oturuyor. Ayağına top geldikçe birşeyler yapıyor ama rakip sahada pres yok, Kewell a yardım yok.


Serdar Özkan : Beşiktaşta da 2-3 çalım atıp sonra pozisyonalrı eziyordu, bizde fazla bişey beklememeliyiz. Korner golündeki ortasında rakibin hatası mı onun başarısı mı siz karar verin.


Kewell : İleride tek başına mücadele ediyor. Arda ve Serdar yeterli desteği veremiyor. OFK gibi maçlarda yeterli olabilir ama Bursa - Antep maçlarında tek başına bu oyun sistemiyle bişey yapamaz ...


2. devre umarım bi duş alıp çıakr bizimkiler sahaya da keyifli bir galibiyet alırız.