29 Mart 2010 Pazartesi

Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Ardından



2009/2010 sezonuna bomba gibi giren ve ilk 9 haftayı yenilgisiz geçen ve şampiyonluk yolunda taraftarlarını umutlandıran Galatasaray ve Fenerbahçe, dün akşam belki de tamam mı devam mı niteliğindebir maça çıktılar.

Henüz ilk dakikada Mustafa Sarp ile gole yaklaşan sarı-kırmızılılar, son dakikada Keita'nın şutuna kadar Volkan'ı zorlayamadılar. Fenerbahçe ise dönem dönem yakaladığı kontralarla tehlike yaratmaya çalışırken Franco'dan önce savunma oyuncuları tehlikeyi birşekil savuşturmayı başardı.


Maçın kıırlma anı Selçuk'un dahi beklemediği ve Franco'nun hediye ettiği gol vuruşu oldu, Galatasaray'ın yıkılış anı ise Keita'nın vuruşunu 92. dakikada Volkan'ın müthiş bir şekilde çıkarışıydı.


Maçın hakemi zaman zaman hatalı kararlar verdi, 2-3 penaltı olabilecek pozisyonda devam derke, elle oynamalarda da Mehmet Topal'a sarı kartı çıkarırken Güiza 2 kez elle topu yönlendirmesine rağmen sadece uyarı verdi. Ama hakeme vya çalınacak penaltıya bel bağlmak doğru değil. Eskişehir penaltı kazandı 20 yatı ama sonuç ne oldu Beşiktaşlı oyuncular inançla hırsla oynadı ve maçı çevirdi.


İşin kilit noktas bu İNANMAK. Galatasaray'da inanmış sadece Neill vardı, elinden geleni yaptı keşke 2-3 Neill daha olsaydı belki bugün yüzü gülen Galatasaray taraftarı olurdu.


Fenerbahçe'de Alex orta sahayı çok iyi yönetti, aldığı topları rakip sahada doğru nokalara çok iyi taşıdı, Milli formayı giyen Elano ise hatalı paslar, rakib giden uzun toplarla yine etkisiz kaldı. aner ve Sabri elindne geldiğince mücadele etti ama Galatasaray orta alanı Fenerbahçe'nn tekni kayaklarını kesmekte geç kalınca kalesinde pozisyonlar gördü. Lugano, Andre Santos, Gökhan Fenerbahçe'de 10 puanlık oynadılar ve teknik Galatasaay oyuncularına ne rahat hareket edecek alan bıraktılar ne de ceza sahası içine girme fırsatı verdiler ...


Sonuç olarak zirve yarışı bir anda Bursa - Beşiktaş - Fenerbahçe şeklinde değişti. Kavgalı Bursaspor ve Beşiktaş, son hafta şampiyonu belirleyecek maçı oynarsa, o maç son yılların en bomba maçı olacaktır.


Biz Galatasaraylılarda eldeki kadroya bakıp artık şişirilmiş Premier Lig yıldızlarıyla UEFA hesabı yaparız !

28 Mart 2010 Pazar

Şampiyonluk Gitti, No vuelva a jugar en el Galatasaray! Franco


Şampiyonluk yarışındaki en önemli maçta, ezeli rakibimizle oynayacağımız derbide tribünler şahane, galibiyet ile avantaj bize geçecek ama sonuç REZİLLİK !

Forvet adam gibi 2 pas yapıp Volkan'ı zorlayamazken, orta sahada yol geçen hanı.


Ama maçın kralı kim ? Elbetteki 40 metreden hemde ligde golü olmayan Selçuk'tan gol yiyen yağlı eldiven Franco !


Giydiğin formadan utan, bu sene kaç maçtır takımı yakıyorsun belli değil. Atletico Madrid'in niye yolladığı belli.


Seni transfer edenlere de Selçuk'un golü kapak olsun , ülkene mi dönersin , kim alırsa alsın daha fazla rezil etmeden Galatasarayımı git, yeter ki bir daha bırak Ali Sami Yen'de , televizyonda dahi görmeyelim suratını.


İçimizdeki İrlandalı LEO FRANCO - No vuelva a jugar en el Galatasaray! (Bir Daha Galatasaray için oynama!)

21 Mart 2010 Pazar

3 Maçtır Defans Saçmalıkları - Yuh Artık


Galatasaray'da anlamsız geri paslar ve savunmada yapılan riskli hareketler adamı çıldırtmaya devam ediyor.

Trabzon maçında yediğimiz golde Emre'nin saçma sapan çalım denemesi ve yenen gol. Ya sen karşındaki Arjantinliyi nasıl geçmeyi düşünürsün. Adamın önce beline sonra eline verirler böyle !


Bu maçı kaybedersek şampiyonluk gider, ama sizde bunu kavrayacak kadar beyin yokki !


Aslanlar Takım mı başka bişey mi demeli !!!


Devre arası belki bi soğuk duş alır , 2. devre Galatasaray gibi oynarsınız ...

15 Mart 2010 Pazartesi

Vestel E-Mağaza Açıldı



Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş.’nin e-ticaret sitesi “emagaza.vestel.com.tr”, yoğun çalışmalarımız sonucunda 15 Mart itibariyle yayına başladı. Sadece Vestel markalı ürünlerin satılacağı E-Mağaza’da tüketici broşürümüzde yer alan ürünler ve kampanyalarla birlikte dönem dönem E-Mağaza’ya özel kampanyalar ve indirimler de site ziyaretçilerine ve Vestel müşterilerine sunulacak.


Günümüzde alışveriş yapmadan önce araştırmada birinci kaynak konumuna gelen internet ortamında ziyaretçilerimize daha detaylı bilgi vermek, ürün karşılaştırması yapma olanağı sağlamak, kampanyalar ve özel fırsatlar sunarak Internet üzerinden alışveriş yapan müşterilere alternatifler sunmak adına hayata geçirdiğimiz “emagaza.vestel.com.tr”nin hepimize hayırlı olmasını dilerim...

14 Mart 2010 Pazar

Hoş Geldin Baros, Kendine Gel Elano



Aylar sonra Milan Baros'u yeniden sahalarda görmek , bir de rakip fileleri Keita'nın büyük payı olsada havalandırması gerçekten çok sevindirici.


Kewell'ı da aynı şekilde bekliyoruz.


Maça dönersek Galatasaray ilk maçında psikolojisiyle istekl ve saldırgan başladı. İlk golüde çok geçmeden Keita'nın çabası ve Jo'nun bitiriciliği ile buldu.


Ardından tüm maça yayılan orta saha mücadelesi başladı ve Galatasaray istediğini , hataları değerlendirerek 3 golle aldı. Eskişehir maçında yağpılan geri pas hataları yine devam etsede, bu sefer hatalı geri pası değerlendiren Keita oldu ve Aslanlar 3 puanı rövanşı alarak 3 golle almış oldu. Gökçekgillerede hediyemiz olsun , bazı şeyler parayla olmaz....


Trabzon ve Fenerbahçe zorlu maçları öncesi Galatasaray'ın çok dikkat etmesi gereken bir geri pas sorunu var. Her sıkışan oyuncu, çevreye dikkat etmeden geriye doğru topu yolluyor ve defans oyuncularına zor anlar yaşatıyor.


Bu oyuncuların başında Elano geliyor. Eskişehir maçında ki hatalarda baş mimar olan Elano bugün de verdiği hatalı geri paslarla savunma oyuncularını özellikle son bölümde zor anlar yaşattı.


Rijkaard, Elano başta olmak üzere, orta saha oyuncularının geri pas hastalığına bu 2 derbi öncesi mutlaka çözüm bulmalı.


Sonuç olarak kazanılan 3 puan, maç fazlasıyla geri alınan liderlik ve gol yenmeden tamamlanan bir maç. (Franco ve clean Sheet, tahtaya vurmak lazım, ama Ankaragücü kaleyi bulamadıki o naapsın)



Hoşgeldin Milan Baros. Trabzon'da ısınmaya devam edim Fenerbahçe karşısında yine Aslan kesileceğin dakikalar için geri sayıma başladık ....


Milan Baros Milan Baros Oleeyy Oleyyy Oleyyy ....

10 Mart 2010 Çarşamba

IDEA 465 S A No Frost Buzdolabında Müthiş Kampanya



Üstün performans ve şık tasarım bir arada
Farklı kapı tasarımı ve simli high-gloss dış yüzeyi sayesinde mutfaklarınız benzersiz birdizayn ile tanışıyor. Sahip olduğu soğutma teknolojisi sayesinde sizi harika performansla buluşturuyor. Saklama bölmesi ile de dolap için kullanım alternatiflerini çeşitlendiriyor.


Toplam brüt kapasite: 435 lt
327 lt soğutucu, 108 lt dondurucu brüt hacmi
5 aktif fonksiyona sahip soğutucu ve dondurucu ayarlarının kapı açılmadan yapılmasını sağlayan elektronik kontrol paneli
Değiştirilebilir kapı yönü
Multi Flow soğutma sistemi
A Enerji sınıfı
Saklama bölmesi
Hızlı dondurma modu, hızlı soğutma modu, ekonomi modu, turbo modu, tatil modu
Otomatik sıcaklık kontrolü
Akıllı defrost sistemi
Klape kontrollü sebzelik
Geniş 0 derece bölmesi
Ayarlanabilir raflar
Düşük emniyet gerilimi
Buzmatik
Yumurtalık
Hareket kolaylığı sağlayan tekerlekler
Çevre dostu R600 gazı
Elektrik tüketimi: 1,37 Kw / 24 sa
Dondurma kapasitesi: 8 kg / 24 sa
Boyutlar (cm) YxGxD: 183x70x72

8 Mart 2010 Pazartesi

Rijkaard'dan Bir Hediye Daha



Galatasaray saçma sapan hatalarla yine bir üç puanı Eskişehir de bıraktı. Her iki teknik adamda hatalar yaptı ama Atom Karınca Rıza Rijkaard'dan biraz daha az hata yapınca ve sahaya daha çok müdahale edince kazanan taraf oldu.


Rijkaard çok kötü oynayan Arda'ya 90 dakika dayanırken, hiçbir maç ilk 60 dakka top oynamayan Keita'yıda tam verimli olacağı son çeyrekte çıkardı.


Kasımpaşa maçında yıldızlaşan Gio kenarda kalırken, skor 2-0 ken uzun boylu güçlü savunmanın arasına genç Emre Çolak'ı saldı.


Milyon dolarlık ayaklar el kolla atılan bir golle once geriye düştü, ardından da ipe dizilip ikinci golü kalesinde gördü.


Nerede o kasımpaşa maçındaki Galatasaray nerede bu maçtaki.


Fenerde Galatasarayda böyle top oynamya devam edecekse varsın Bursa şampiyon olsun, milyonlarca doları transfere yatıran bazı yöneticilerde g.. olsun .....


GERÇEK ŞAMPİYON RENGİNE AŞIK GALATASARAY TARAFTARI !


Franco'ya Geri Pas Verilir mi?



Galatasaray saçma sapan goller yemeye devam ediyor. Eskişehir maçında Koray elle alıp topu sonrasında gole çevirdi ama pozisyonun başlangıcı saçma sapan geri paslar zinciriydi.


Leo Franco'ya her geri pas riskli. Bu adamınnesine güveniyorsunuz. Sezon boyunca yediği saçma goller yetmezmiş gibi bir de her geri pası ya taca ya rakibe atarak istatistikleri altüst ediyor !


Futbol oynamak zeka ister ama bizde zeki çok !!!

Ziyaretçi Analizleri Dönüşüm Takibi


Dönüşüm oranı, ziyaretçilerin hedeflenen aksiyonu gerçekleştirme yüzdesidir. Hedeflenen aksiyon; satın alma veya bilgi formunun doldurulması, telefonla aranma isteğinin bildirilmesi, kayıt yaptırılması, program ya da dosyanın indirilmesi gibi, ölçülebilen bir eylem olarak örneklendirilebilir.

Google Analytics ile dönüşüm oranı takibi; satış, kayıt, anket, form ve elektronik ticaret verilerinin takip edilmesini kapsar. Bu veriler trafik kaynağı bazında karşılaştırılarak, hangi reklam kampanyasının (Banner / CPC / Viral / vb.) daha etkin olduğu, hangi web sitesinden ve hatta hangi reklam tasarımından daha yüksek verim aldığınız kolaylıkla takip edilebilir.
Google Analytics'in gelişmiş takip teknolojisi, tamamı Flash ile hazırlanmış web sitelerinde bile bu hedeflerin belirlenmesini ve takip edilmesini mümkün kılmaktadır.

7 Mart 2010 Pazar

ZİHİNSEL ÖZÜRLÜLER GÖSTERİ SANATLARI TOPLULUĞU



Yaklaşık 80 kişiden oluşan Zihinsel Özürlüler Gösteri Sanatları Topluluğumuz 4 yıldır çalışmakta ve farklı dillerdeki şarkıları, etnik müzikleri yeniden yorumlayıp kendilerine göre bir üslup geliştirmektedirler. Gösteri gruplarımızın üyeleri Müdürlüğümüze bağlı farklı merkezlerde eğitim alan zihinsel özürlü çocuklardır.

Ülkemizde bulunan zihinsel özürlü gençlerin sanatsal yönlerinin ön plana çıkartılarak, ortaklaşa yapılacak çalışmalarla Müzik, Dans ve Ritimlerle ve sanatın bir çok dallarıyla kendilerini bu yolla topluma ifade edilmesi ve Kültürel Sanatın evrenselliğinden yola çıkarak ortak dil olan Müzik ve Ritim, toplumla daha yakınlaşmayı güçlendirecektir.





Projede yer alan genç katılımcılar, zihinsel özürlü gençlerden oluşmaktadır. Bu gençlerin çoğu birkaç yıl öncesine kadar evinden dahi dışarı çıkma imkanı bulamamış, topluma girememiş, kendi kabuğunda yaşayan gençlerdir. Bir süredir devam eden müzik, dans ve ritim çalışmaları sayesinde, projenin katılımcıları içinde yer alan zihinsel özürlü gençlerin sosyalleşmeleri teşvik edilmiş ve gerçekleştirdikleri performanslarla, kendilerine güveni gelmiştir.




1- Mehter Takımı

Farklı mekanlarda birçok etkinliğe katılmışlardır. Söz konusu grup Hollanda ve Polanya’da zihinsel özürlü çocuklar için özel olarak düzenlenen festivallerde ülkemizi başarı ile temsil etmişlerdir. 2008 Yılında Sosyal Bilimler Olimpiyatları’nda Sahne Sanatları dalında “Modern İnsan, Modern Çalışma Ödülü” almıştır.

PS : Yetenek Sizsinizde Acun aracılığıyla izleyip gördüm. Büyükşehir Belediyesini bu çalışmasından ötürü tebrik ediyorum ...


Hayalle gerçegi ayiran ince çizgiyi, Pixellence SuperSlim’i kesfetmeye baslayin.
SuperSlim’in Fark Yaratan Özellikleri
Yeni Teknoloji Slim Panel
Pixellence SuperSlim’in 3.3 cm.lik slim paneli bulundugu ortama sik bir görünüm kazandirirken, size daha genis bir ekrani izliyormus hissini yasatiyor. Bu inanilmaz incelik yasam alanlarinda özgür ve ferah bir atmosfer yaratiyor.

40000:1 Dinamik Kontrast
40000:1 kontrast orani, görüntüdeki siyah ve beyaz renk tonlarinin canli ve net bir sekilde belli olmasini sagliyor. LCD’nizin ekraninda beliren nesneler, ayristirilmis renkleriyle çok daha gerçekçi ve dogal bir sekilde izleniyor.

Dokunmatik Tuslar
Diger LCD modellerinde bulunan açma-kapama, ses ve program dügmeleri yerine kullanilan; parmaginizin küçük bir temasiyla istediginiz komutu verebileceginiz Dokunmatik Tuslarla, televizyonunuzun kontrolü artik çok daha pratik, çok daha estetik…

Full HD
1920x1080 çözünürlügü ile normal bir HD Ready LCD’de bulunan piksel sayisini 2’ye katlayan Full HD teknolojisi, iyi bir görüntüyü çok daha kusursuz bir görüntüye dönüstürüyor.

4 HDMI
LCD’niz 4 ayri HDMI girisi ile evinizdeki HD sinyali veren oyun konsollari, Blu Ray DVD oynaticilar, kameralar ve uydu alicilari ile ayni anda ayri ayri baglanabiliyor, ihtiyaçlarinizi sorun yasamadan karsiliyor.

USB Teknolojisi
Pixellence SuperSlim ile tek bir giristen çektiginiz videolari ve fotograflari, arsivinizdeki filmleri, müzik listenizdeki sarkilari oynatabilirsiniz. LCD’nizin yan panelinde bulunan USB girisine, video, film, resim ve müziklerinizi kaydettiginiz USB flash belleginizi yerlestirerek eglenceye hemen baglanabilirsiniz.

*Tüm Divx formatlarını desteklemesi garanti edilmez.

Gizli Hoparlör (hidden speaker)
Normal LCD’lerde ön panelin üzerinde yer alan hoparlörler Pixellence SuperSlim’le birlikte ilk defa gövdenin altina gizlendi. Gizli hoparlör sistemiyle çok daha ince bir çerçeveye sahip olan Pixellence SuperSlim LCD’nin full akrilik özel parlak yüzeyi salonunuza sik bir görünüm kazandiriyor.

4 Üstün Pixellence Teknolojisi
Renk Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, renk bilgisini piksellere gitmeden önce algilar. Rengin tonlari üzerinde çalismalar yaparak renk degerlerini mükemmel seviyelere çikarir. Artirilmis renk degerleri, çok daha canli ve net bir görüntü performansi saglar.

Kontrast Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki siyah beyaz orani olarak bilinen kontrast degerlerini algilar. Kontrast oranin yüksekligi, nesnelerin ekranda daha gerçekçi renklerde görünmelerini saglar. Daha gerçekçi renkler, daha büyük bir izleme keyfi yasatir.

Keskinlik Artirma Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki tüm keskinlik degerlerini algilar. Nesneler ve arka zeminler arasinda olusan doku kaynasmasini engelleyerek ekranda görünen nesnelerin hatlarini çok daha belirgin hale getirir.

Ten Rengini Iyilestirme Teknolojisi
Pixellence, görüntüdeki ten bölgelerini diger bölgelerden farkli olarak algilar. Doku yapisina uygun iyilestirme teknolojisini kullanarak gerçekçi ten rengini yakalar. Böylece ekranda gördügünüz karakterler, canli ten renkleriyle daha çok ön plana çikarlar.

Pixellence’larin Gerçekçi Detaylari
SRS TruSurround XT
Televizyonunuzun sesini bulundugu ortama en iyi sekilde yayarak “sanal surround” etkisi yaratan SRS TruSurround XT teknolojisi, daha temiz, daha net ses ve gerçekçi bas efekti özellikleriyle mükemmel bir film keyfi yasatir.

Oyun Modu
Televizyonunuza bagladiginiz oyun konsollari için düsünülmüs bu özellik, diger televizyonlarda bulunan standart resim ayarlarinin aksine, sagladigi maksimum resim performansi ile oyun oynarken çok daha eglenceli deneyimler yasamanizi saglar. Oyun Modu aktif hale getirildiginde, kontrast ve renk degerleri otomatik olarak optimum seviyeye gelerek resim performansini kusursuzlastirir.

Diger Özellikler
Stand-by’da 1 Watt´in Altinda Düsük Enerji Teknolojisi
Televizyonunuz, bekleme modunda 3 Watt yerine 1 Watt enerji harciyor, enerji tasarrufu sagliyor. (stand-by güç tüketimi 0,15 watt=150 miliwatt)

Kablo TV ile Uyumluluk
100 adet program hafizasi ve Kablo TV’ye uyumlu tuner özellikleri bulunuyor.

Dual Skart Girisi
2 adet skart girisi ile ayni anda DVD ve uydu alicinizi sorun yasamadan televizyonunuza baglayabilirsiniz.

Komponent Baglantisi ve Video Baglantisi
HDMI ve Skart girisleri ile birlikte televizyonunuzla baglanti kuracaginiz diger tüm elektronik cihazlariniz için (fotograf makinesi, video kamera) uygun baglanti noktalari bulunuyor.

PC Girisi
Televizyonunuzu, PC girisi sayesinde bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.

Ses, Görüntü ve Uydu Sistemleriyle Mükemmel Uyum
LCD’niz, birlikte kullanacaginiz DVD, ev sistemleri ve uydu alicilari tercihlerinizle mükemmel uyum saglayacak estetik bir tasarima sahiptir.

Universal Kumanda
Sadece Pixellence ailesi ürünleriyle birlikte ücretsiz verilen Universal Kumanda ile Vestel markali DVD’nizi, uydu alicilarinizi ve televizyonunuzu tek bir noktadan kontrol eder, kumanda karmasasina da son verirsiniz.


•Pixellence FHD Teknolojisi
•Slim LCD Teknolojisi – Yeni İnce LCD
•1920x1080 Full HD çözünürlük
•100 Hz. teknolojisi
•USB teknolojisi
•4 HDMI girişi
•Dokunmatik tuş takımı
•Geniş ekran – 16:9 formatı
•42” - 106 ekran
•80.000:1 dinamik kontrast oranı*
•550 cd/m2 parlaklık
•Kapalı konumda düşük enerji tüketimi
•Oyun modu
•Teletext özelliği
•Full akrilik özel parlak siyah gövde
•100 program hafızası
•Kablo TV yayın ile uyumlu
•Gizli hoparlör sayesinde yeni Vestel LCD serileri daha ince ve estetik bir
•tasarıma sahip olmuştur.
•Kapalı konumda estetik mavi ışık
•Masa ayağı, duvar aparatı
•106 Ekran

Bu da mı Futbol ?



Galatasaray - Fenerbahçe derbilerine ve çıkan olaylar örnek gösteriliyor ama var mı böylesi İstanbul derbilerinde ?

Sercan Yıldırım ve Kirita (Diyarbakırspor - Bursaspor maçı sonrası)

6 Mart 2010 Cumartesi

Diyarbakırspor - Bursaspor // İstiklal Marşımız!!



Ligin ilk yarısında Bursaspor - Diyarbakırspor maçında yaşanan olaylar Türkiye gerçeğini politikacılar değil halkın gözünde herkese sunmuştu.


Ülkemizin aslında ne kadar tehlikeli bir noktaya gittiğini ve açılım hareketinin sonuçlarının nasıl tepkiler doğurduğunu FUTBOL SAHALARINDA görmeye başlamıştık.


İlk maçtan , Diyarbakır'da ki maçta etki - tepki prensibinin işleyeceği ve Bursaspor takımının büyük bir tepki alacağı bekleniyordu.


Rakip takıma, taraftarına, yöneticisine tepki koyabilirsin ama sen kimsin ki İSTİKLAL MARŞI mız sırasında ATALARIMIZA MARŞIMIZA saygısızlık edersin....


Maçın hakemi 17 dakika oynatmaya çalıştı ama daha maç başlamadan Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Marşı ıslıklandığında sahadan takımları çekmeliydi.


Çirkin olaylar sonrası Diyarbakırsporlu yönetici ve futbolcular eline mikrofonu alıp destek ve sağduyu çağrıları yaptılar ama bu olayların olması beklenirken, 2200 güvenlik görevlisi bir gün önceden görev başı yaparken, siz neden maç öncesi gerekli mesajları veremdiniz?


Sivasspor yenilirken, bir gün sonra Denizli veya Manisa puan kaybedebilecekken bu seyirci takımını mı desteklemeye gelmiş ??


NAH DESTEKLEMEYE GELMİŞ ...
(Mutlaka maçı izlemeye takımı desteklemeye gelenelr vardır ama yüzdesi kaçtır, görüntülere bakarsanız kimse taş atan ve ıslıklayanlara FUTBOLCULAR HARİÇ tepki vermiyordu)

Diyarbakırspor forması giyen futbolculara yazık, emeklerini yine taraftar çalıyor, sonrada yöneticiler "TFF ALEYHTARLIĞI" yapıyor ....


GAFFAR OKKAN'ın kemiklerini bir kez daha sızlattınız ...


Misakı Milli sınırları için çarpışan, İSTİKLAL Marşı'nın bugün bağımsızca söylenemsini sağlayan şehitlerimizin kemiklerinide bir kez daha sızlattınız...


Bu maçta verilecek ceza sahaya atılan taşa şişeye değil, Milli Marşımıza yapılan saygısızlığa verilmelidir ...


1 Mart 2010 Pazartesi

VESTEL EMAGAZA GELİYOR


Uzun zamandır altyapı çalışmaları sürdürülen Vestel E-Ticaret sitesi emagaza.vestel.com.tr test yayınına 3 Mart itibariyle başlıyor.


Sektöründe Türkiye ve uluslararasi pazarlarin güçlü oyuncularindan biri olan Vestel, teknoloji ve tasarim gelistirme yetkinligiyle dünyanin en büyük üreticileri arasinda yer aliyor. Bugün Türkiye’nin en bilinen ve prestijli 10 markasi arasinda 6. sirada yer alan Vestel, tüketici beklentilerine yönelik ürünleri ve hizmet kalitesi ile sektöre yön veriyor.


3 Mart sonrası test yayını sürecinde olan sitemizle ilgili önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyor olacağız