28 Şubat 2010 Pazar

Fenerbahçe Maçları Bizi İlgilendiriyor


Şampiyonluk yarışında olalım olmayalım Fenerbahçe maçının skorları her zaman Galatasaraylıları ilgilendirir, ezeli ve ebedi rekabetin tadı burda ...

Rijkaard Galibiyet taktiklerini versin gerisini düşünmesin ...

***********************************

Başarılı teknik adam karşılaşma sonrası şunları kaydetti:

“Buradan alacağımız iyi bir sonuç bizim için çok önemliydi. Galibiyeti de çok önemli bir takıma karşı aldık. Kasımpaşa'yı da tebrik ederim gerçekten. Top ayağındayken gerçekten kontrolü elinde tutan ve korkmayan bir takım vardı karşımızda.”

“Takımımdaki oyuncularımı da yürekten tebrik ediyorum. Atletico Madrid’e elendikten sonra bu maça konsantre olmaları gerçekten çok önemliydi.”

“Dos Santos’a yapılan eleştirileri anlıyorum fakat biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Dos Santos bir buçuk sezondur düzenli olarak forma giyemiyor. O yüzden eksikleri olması gayet normal. Fenerbahçe’nin maçlarını kaybetmesi beni ilgilendirmiyor.”

Capello'dan Beklenen Karar


İngiliz Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, görevde olduğu sürece John Terry'ye kaptanlık şansı tanımayacağını söyledi.

Wayne Bridge'in eski kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu ortaya çıkan Terry'nin bu hareketinin bir kaptana yakışmayacağını düşünen İtalyan teknik adam, bu konuda net bir tavır ortaya koydu.

The Guardian gazetesine açıklamalarda bulunan Capello, "Dünya Kupası'na kadar ve Dünya Kupası'nda Terry'nin kaptan olma ihtimali yok. Dünya Kupası'ndan sonra benim durumum ne olur bilemem ama ben İngiltere menajeri olduğum sürece, kaptanlık pazu bandı Terry'ye verilmeyecek" dedi.

Açıklamalarına devam eden tecrübeli teknik adam, "Ben takım kaptanımın, özellikle çocuklara ve genç insanlara örnek teşkil etmesini isterim. Terry'nin yaptığı hareketin ise açıklaması yok. Zaten bu konuyu ona bahsettim. O da bunu anlayışla karşıladı. Bu kararımdaki tek neden, Terry'nin Brigde'e yaptıkları. Ama ne Terry'yi ne de Bridge'i takımdan çıkartmayı düşünmedim" diye konuştu.

Bu yaşananlardan sonra Terry ile aynı takımda mücadele etmek istemediğini söyleyen Wayne Bridge, milli takımı bıraktığını resmen açıklamıştı.

Galatasaray - Kasımpaşa Maç Öncesi


Fenerbahçe olimpiyat stadı nda yine puan kaybetti. Bu sefer Galatasaraylı futbolcular akıllı davranıp bu fırsatı değerlendirsin artık yoksa Sağlam'ın Bursaspor eksik maçını alıp zirveye yerleşir...


Rijkaard Madrid maçındaki Ayhan hatasını umarım bu maç yapmayacaksın, kadroyu heyecanla bekliyorum ...

Futbol Zeka Oyunudur || G.Saray - A.Madrid Maç Yazısı




Devre arası yapılan transferlerle kıpır kıpır günler geçiren Galatasarayımız, haftalardır yaşadığı forvet sıkıntısını bu gecede sürdürdü. Transfer politikasında Avrupa'da oynayamayacak Jo'yu, ve futbolu unutmuş Gio'yu alan Haldun Üstünel'i başta alkışlamıştık ama şimdi satın almadığı için alkışlıyorum, yoksa birde giden paralarımıza yanardım.

Takıma bakarsak, Galatasaray forması giyen oyuncular bu kadar mı kazma, bu kadar mı kafası çalışmaz olabilir?
Mustafa Sarp top ayağındayken ne yapacağını bilmediğinden gelip Keita topa vuruyor...
Uğur topla oynarken nereye vereceğine karar veremediğinden Elano onu yönlendiriyor...

YANLI İTALYAN , NE HALTA YARARSIN ÇİZGİ HAKEMİ ?

Maç boyunca İtalyan hakem kartlarını Galatasaray'a vakit kaybetmeden gösterip, orta sahadaki birçok pozisyonda basit düdükler çalarken, fauller bize yapıldığında devam kararı vermekten hiç çekinmedi.

Sami Yen cehennemi olayını verdiği kararlarla tek başına bitirdi bu gece. Özellikle Caner'in penaltı pozisyonunda yeni eklenen hakemlerin ne halta yaradığıda artık sorgulanır.

Çizgi hakemi ya Yunanlıydı ya da geçmişten atalarından acısı vardı muhakkak!




AYHAN AKMAN'dan DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Ayhan'ın doğum günüymüş, tribünde pankartlar vardı. Tam da günündeydi performanına baktığımızda. Elano çıkıp Ayhan girdiğinde biz maçı A.Madrid'e hediye etmiş olduk. Daha sahada nerde duracağını bilmeyen, Reyes karşısında yerlerde sürünen Ayhan, ofansif yönde de hiç bir katkı sağlamakla kalmayıp ruhsuzluğuyla yeni bir Hasan Şaş durumu sinyalleri veriyor.

ALKIŞLAR RIJKAARD'a

ALİ SAMİ YEN cehennemi olgusunu sürdüğü kadro ve taktik anlayışıyla bitirdi. Haftalardır yaşanan forvet sorununa çözüm bulamamayı başarmak ve manevi oğlu Gio'yu herhalde para kazansın diye illa oyuna sokmak büyük maharet !

İlk yarı maça hakimiyetini koyan Atletico Madrid, koştu, pres yaptı, pas yaptı, TURU İSTEDİ ve maçta ter akıtan birkaç Galatasaraylıya karşı teknik gücünüde kullanarak istediğini son dakikada da olsa aldı.

KENDİNİZE GELİN !

Mustafa Sarp : Topa vurmayı öğrenemeyeceksen , Andolu kulüpleri tam senlik, sezon sonu el sallamayı bekleriz

Ayhan Akman : Ya Oyna Ya Bırak

Uğur Uçar : Altyapımızdansın , bizim evladımızsın ama kapasiten bize bir gömlek eksik. Sanda bu oyununla uğurlar ola ...

Caner Erkin : 60 dakka yoktun, tam hareketlendin, güvenini kazanıp rakibi yıpratmaya başladın ama hakemi gördüğün halde o saçma sapan fauller neydi ? TAKIM RUHUNDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK GALATASARAYLIYA YAKIŞIR MI ?

Keita : Son 3 maçtır 60 daka yatıp Uğur'u yalnız bırakıp, sonra motoru çalıştırıyorsun. Rijkaard la anlaşın 60 da gir oyuna, bari 1 saat sahada koşan bir Aslan izleyelim ...

ADNAN POLAT'a

Sevgili Başkanım; 5 kupa diyodunuz, aman diyim biraz disiplin biraz motivasyon sağlayın yoksa bu kadroyla Şampiyonluk'ta ezeli rakibimize hediye olur ...

SON SÖZ

Galatasaray taraftarına aşağıdaki görüntüler için teşekkürler. Bilet bulamayıp maça gidemediğim için artık üzülmüyorum ama bu görüntüleri canlı canlı görmenin tadı bambaşka olurdu ...